Eten en drinken

Tijdens het evenement hebben zijn er verschillende opties om te voorzien in je eten en drinken.

Uiteraard mag je gewoon zelf iets meenemen om te eten en drinken. Op het spelterrein vragen we je wel om het zo veel mogelijk IC aan te kleden, bijvoorbeeld door IC bekers en borden te gebruiken.
NB: Koken op open vuur is op Ravenskeep niet toegestaan.

Ook zijn er verschillende bars aanwezig. Daar kan je tegen betaling o.a. frisdrank, koffie, bier, tosti’s en koekjes halen. In een van deze bars, De Lamme Raaf, wordt ook ontbijt verkocht tussen 8:30 en 11:00: eieren met of zonder spek of kaas, pannenkoeken, koffie en thee.

Bij de bars betaal je met schrapkaarten. Deze zijn van te voren te bestellen in de webshop of te kopen met een QR code bij de God-tent.

Op vrijdag avond laten we een frietkar komen voor het bedrag van € 8,- kan je onbeperkt friet en snacks eten.

Op zaterdagavond bieden we de optie om tegen betaling mee te doen aan een gezamenlijke maaltijd. Dit kan je aangeven bij jouw inschrijving voor het evenement. We doen dit keer een BBQ. De kosten zijn € 18,- deze informatie volgt nog; geef a.u.b. bij de inschrijving aan of je vlees of vegetarisch wilt.

Je bent ook vrij om je eigen eten mee te nemen, een tosti of iets dergelijks te halen bij de Lamme Raaf, of ergens in de buurt naar een snackbar of pannenkoekhuis te gaan; je zal niet de eerste ork of bosnimf die daar ooit binnenloopt 🙂