Een nieuwe personage

Beste Ravenskeeper,

Wij zijn heel erg blij dat je een nieuw Personage gaat starten volgens ons nieuwe Regelsysteem 2020. Hieronder volgen enkele korte aanwijzingen en richtlijnen waar je rekening mee moet houden bij het maken van je nieuwe Personage.

De Basis Punten

Elk nieuw te starten Personage krijgt als Basis 15 Vaardigheidspunten te besteden in ons nieuwe Regelsysteem 2020.

Balans in het spel, de Setting en Exit

Om Balans in het spel te houden, hebben wij een Maximaal aantal Vaardigheidspunten ingesteld op 30 Vaardigheidspunten.

Wanneer een Personage 30 Vaardigheidspunten besteed heeft in het nieuwe Regelsysteem, kunnen er geen Vaardigheidspunten meer verdient worden per gespeelde Call.
Dat betekent niet dat het Personage niet meer gespeeld kan worden, verre van dat, maar dat er in dat geval in overleg met het SL-Team bekeken zal worden wat er mogelijk is voor dit Personage.
Ook willen wij als SL-Team de mogelijkheid gaan invoeren voor een dusdanig langlopend Personage, om bij ons een Personage Exit aan te vragen. Dat betekent dat als je een 30+ Personage geworden bent en merkt dat je eigenlijk iets nieuws wilt gaan spelen, dat je met het SL-Team om de tafel kan gaan om samen een scenario op te stellen waarbij jouw personage een mooie exit kan krijgen binnen het spel en de setting. Het is absoluut geen verplichting en het staat de speler helemaal vrij om hiervan gebruik te maken of zelf iets te verzinnen.
Wel betekent dat als een Personage een mooie Exit gehad heeft, dat deze niet meer terug kan keren binnen het spel.

Hulp en indienen nieuwe Personage

We snappen heel goed dat dit nieuwe Regelsysteem even wennen zal zijn en daarom staan we voor je paraat. Mocht je ergens vastlopen in het bouwen van je Personage, of aanvullende vragen hebben over het nieuwe Regelsysteem, dan kun je ons altijd mailen op het onderstaande e-mail adres.

Als je klaar bent met het bouwen van je Personage, dan zouden we deze ook graag ontvangen via de e-mail op onderstaande adres, zodat we deze kunnen beoordelen of het bouwen goed gegaan is.
Als alles akkoord is, zullen we deze gaan invoeren in onze nieuwe Database.
Daarna krijg je krijg je van ons ter bevestiging, je nieuwe Charactersheet  toegezonden.

Mocht je daarna nog vragen hebben, dan horen wij ze graag en ook weer via de email op het onderstaande adres. Alle Email naar het welbekende adres voor karakterbeheer: kb@ravenskeep.nl.

Natuurlijk zullen er altijd punten blijven in het nieuwe Regelsysteem die we met elkaar in het veld, zullen moeten gaan ontdekken.
Daarom zal er vanaf nu, elk evenement een extra feedback formulier geleverd gaan worden bij de enquête mailing, specifiek gericht op het nieuwe Regelsysteem.
Alleen met elkaar zullen we ontdekken wat wel goed werkt en wat eventueel aangepast zal moeten worden en daarom is jullie feedback heel erg belangrijk.

Het is voor ons allemaal even wennen om volgens de nieuwe regels te gaan spelen, maar wij als SL-Team zijn van mening dat we met deze nieuwe regels, het spel opnieuw mooi in balans gebracht hebben en veel nieuwe mogelijkheden daaraan toegevoegd hebben die nooit eerder op Ravenskeep mogelijk waren. Wij zijn heel enthousiast en wij hopen jullie ook.

Wij wensen jullie heel veel succes met het bouwen van je Personage volgens ons nieuwe Regelsysteem 2020.

Met vriendelijke groet, namens het gehele SL-Team,
Michel Manschot
HSL