Locatie

Ravenskeep Adventures wordt gehouden in Zeeland NB op het Inka-terrein (officieel bekend als Kampterrein Maashorst). Dit terrein is opgedeeld in drie stukken: het OC slaap- en parkeerterrein, het IC speelterrein en het monsterveld met extra IC locatie.

Voor de overnachting dien je een eigen tent en slaapspullen mee te nemen. Volg bij aankomst de instructies op van de verkeersregelaars. Zij zullen je een plekje toewijzen zodat iedereen zijn tent netjes neer kan zetten. Op het terrein is een vast toiletblok aanwezig met stromend water, toiletten en douches.

Op het OC terrein wordt verwacht dat je na 11 uur ‘s avonds en voor 10 uur ‘s ochtends stil bent. Dan kan iedereen de rust pakken die hij of zij nodig heeft.

Wil je komen overnachten in een caravan of camper? Dat kan! Er zijn wel maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld dit tijdig bij onze logistiek en opbouwcoördinator: logistiek@ravenskeep.nl.

Op het IC speelterrein wordt de stad gebouwd. Dit gebeurt voornamelijk met tenten vanuit de organisatie. Je kunt een eigen plekje voor je spelersgroep aanvragen. Doe dit ruim van tevoren door een mail te sturen naar: logistiek@ravenskeep.nl. LET OP! Het is geen garantie dat je ook daadwerkelijk een plek in de stad krijgt!

NB: Het monsterveld is verboden terrein voor alle spelers. Dit is de plek waar de figuranten en spelleiders verzamelen om plot te bespreken en voor te bereiden.

Noodplan