Teleraaf 2 nov 2020 – helden

De Helden achter de schermen

In de vorige mailing hebben we een aantal personen benoemd die ons geholpen hebben met het realiseren van ons spelregelsysteem. Hierbij zijn we onbedoeld voorbij gegaan aan twee personen die in de luwte ontelbare uren werk verzet hebben om onze nieuwe database te bouwen. Wij willen Hans de Jong en Danny Oosthoek speciaal bedanken voor al hun inzet tot nu toe.

“Kraft papier is een mythe!”

Met vriendelijke groet, namens het gehele SL-Team,
Michel Manschot
HSL

Aanvullend bericht HSL

Beste Ravenskeepers,

Jullie hebben ons er terecht op gewezen, dat onze voorzitter in een extra Teleraaf van 02-06-2020 (De Brief van de Voorzitter), had aangegeven dat elke Ravenskeeper die dit jaar (2020) wel zijn lidmaatschap betaald en/of een donatie gedaan heeft, beloond zal worden met een extra punt bij de Migratie naar het nieuwe Regelsysteem 2020.

En dat punt waren we samen met het Bestuur, even vergeten mee te nemen in de mailing, maar uiteraard is die wel van toepassing.
Dus iedere Ravenskeeper die dit gedaan heeft, krijgt van ons zo snel mogelijk een persoonlijke email hierover met de bevestiging dat zij nog een extra bonus punt erbij krijgen.
Sorry dat we deze even vergeten waren maar heel fijn dat jullie ons erop attent gemaakt hebben want beloofd is beloofd tenslotte.

Inmiddels hebben we al via het welbekende email adres ravenskeepdm@gmail.com , een stuk of 5 omgebouwde Personages retour gekregen en ook vele vragen van jullie. Je zult begrijpen dat we alles even nauwkeurig willen uitzoeken om iedereen zo goed mogelijk van informatie te voorzien of te kunnen bevestigen dat de Migratie akkoord is, dus het kan even duren voor je bericht krijgt.

Ook zien we dat op de onofficiële Facebookpagina, vele vragen gesteld worden maar ook wij willen jullie er nogmaals op attenderen dat we alleen jullie vragen kunnen beantwoorden die via het bovengenoemde email adres worden ingediend.
Wel vinden wij het heel fijn om te lezen dat jullie enthousiast zijn over het nieuwe Regelsysteem 2020 en vele nieuwe kansen zien voor je huidige Personage of nieuw te bouwen Personage.

Heel veel succes met het ombouwen van jullie Personages of het maken van jullie nieuwe Personages.

Met vriendelijke groet, namens het gehele SL-Team,
Michel Manschot
HSL

2020-11-02