Extra Teleraaf Juni 2021

Beste leden, Bijgaand een Extra Teleraaf, met een allerlaatste kans je personage te migreren. 

Let op: allerlaatst betekent ook echt allerlaatst! Ook als je in september niet wilt komen spelen, of je hebt nog een personage in de koelkast staan, is dit de laatste kans om te migreren. Waarom kunnen we na het september evenement niet doorgaan met migreren? Met het migreren van de personages, nemen we ook onze nieuwe database in gebruik. De oude database wordt leeggehaald en uitgezet. We willen geen dubbele karakterboekhouding blijven voeren. Dit is nodeloos ingewikkeld en ontzettend veel werk voor de organisatie. Dus: 27 juni 2021, 23.59 uur sluit de migratie en gaat je niet gemigreerde karakter verloren. Super zonde, dus even kiezen op elkaar en insturen die hap! Je hebt nog 6 dagen!