Teleraaf 20-4-2021

Beste Ravenskeeper,

In de vorige Teleraaf kondigden we al aan dat we snel met meer informatie zouden komen over de verkoop van lampen, en andere zaken. In deze Teleraaf lees je er alles over!

Baravond in de online lamme Raaf

Op 29 mei, de zaterdagavond dat we eigenlijk in Ravenskeep zouden zijn, ben je van harte welkom op de baravond van Ravenskeep. Tijdens deze baravond gaan we een aantal dingen doen:

Veiling grafstenen
We gaan live grafstenen veilen! Heb je altijd al een eigen grafsteen op de begraafplaats van Ravenskeep gewild, dan is dit je kans. Tijdens de baravond kun je bieden op één van de vijf beschikbare stenen. De gelukkige kopers kunnen deze steen laten personaliseren met een eigen naam en evt korte tekst.

Lamme Raaf Pubquiz
Schrijf je vooraf in met een team voor de eerste Lamme Raaf Pubquiz ooit! Zorg dat je een WhatsAppgroepje/Messengergroepje/Discordkanaal hebt openstaan met je team, zodat je kunt overleggen over de antwoorden. De winnaars krijgen eeuwige roem en zullen menig bard inspireren tot het schrijven van heldenliederen (in vierkwartsmaat). 

Na afloop is er natuurlijk de gelegenheid om te blijven hangen en met elkaar te kletsen. 

De baravond start om 20.00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers kiezen we het platform. Het is daarom belangrijk om je in te schrijven!

Schrijf je voor 15 mei in via secretaris@ravenskeep.nl!– Er wordt van elk model 1 exemplaar gemaakt. ( je mag dus kiezen welk model.)
– De grafstenen worden allemaal ongeveer 40cm breed, 60 cm hoog en hooguit 14cm diep.
– De grafstenen worden zonder herkenbare hedendaagse religieuze symbolen gemaakt. Voor dat Keltisch kruis wil ik tegen het juiste bod eventueel wel een uitzondering maken wegens enigzins settinggepast.
– Detaillering, beschadigingen, belettering en kleur zijn, binnen alle redelijkheid, in overleg. (En niet geheel onafhankelijk van het bod, natuurlijk.)

Sponsor een lamp

Zoals je in de Teleraaf van maart kon lezen, is er de mogelijkheid om een lamp te sponsoren. Deze lamp wordt tegen (afgeronde) kostprijs verkocht en kost 35,- (plus 0.29 voor de bank kosten). Hiervoor kunnen we één lamp + schildje, aansluiting en ‘peertje’ betalen, die vervolgens voorzien wordt van je naam of die van je (IC of OC) of die van je spelersgroep. 

De lampen zijn per 21-4-2021 om 20:30 beschikbaar in de webshop van Ravenskeep! 

De webshop is HIER te vinden. Op = op, dus trek die portemonnee en help mee Ravenskeep een beetje mooier (en veiliger) te maken. 

Lidmaatschap en donaties

We hebben een webshop! Hier kan je nu ook je lidmaatschap en/of donaties mee doen. En je kan heel makkelijk met IDEAL betalen. HIER kan je de webshop vinden.

Klusdagen

Met een beetje geluk kunnen we in september weer spelen! Maar of het nu september of mei 2022 wordt, ons materiaal moet onderhouden en gerepareerd worden.
Er zijn twee klusdagen in de agenda gezet:

  • 1 mei, vanaf 10:00 tot 16:00
  • 15 mei, vanaf 10:00 tot 16:00

Vergeet je lunchpakket niet!

Beide klusdagen zijn in de opslag. We gaan onderhoud doen, kleding uitzoeken voor reparatie en opruimen. Je hoeft dus niet een ‘meesterklusser’ te zijn om je handen uit de mouwen te steken die dag. De opslag is goed geventileerd, dus we kunnen coronaproof aan de slag.  Wij zorgen voor wat lekkers en drinken.

Het adres van de opslag is Hoogheistraat 6 te Schaijk.

Laat weten of je aanwezig bent via al@ravenskeep.nl