Teleraaf Maart 2021

Het eerste woordje van de voorzitter

Beste Ravenskeepers,

De eerste Teleraaf vanuit het nieuwe bestuur! Op 28 februari, tijdens de online ALV van Ravenskeep, hebben we Joy Phillips en Maarten Rijnbeek uitgezwaaid en zijn Robert Thijssen en Martin Hillenga aangetreden als nieuwe bestuursleden. 

Joy en Maarten hebben beide veel betekend voor Ravenskeep. Ze hebben de vereniging onder hun hoede genomen in een onrustige tijd en hebben weer rust en samenwerking gebracht. In de notulen van de ALV is het afscheidswoordje voor hen terug te lezen, maar via deze Teleraaf willen we graag laten weten dat tijdens de ALV zowel Joy als Maarten het erelidmaatschap van Ravenskeep hebben gekregen. Joy en Maarten: nogmaals heel veel dank voor alles wat jullie voor onze vereniging hebben gedaan!

Nieuwe bestuurssamenstelling

Vanwege het vertrek van de voorzitter en secretaris moesten de functies opnieuw verdeeld worden. In de eerste vergadering in de nieuwe samenstelling hebben we de volgende taakverdeling vastgesteld:

Voorzitter – Karen Westerduin
Secretaris – Vera Groot
Penningmeester – Mirthe Manschot-Aalbers
Algemeen lid en vice voorzitter – Martin Hillenga
Algemeen lid – Robert Thijssen 

Evenementen

Ook 2021 wordt helaas weer een bijzonder jaar voor onze vereniging. Het mei-evenement is gecanceld, als derde evenement op rij. We hopen natuurlijk dat we in september eindelijk weer een evenement kunnen organiseren. Om als organisatie voldoende tijd te hebben een goed evenement neer te zetten, zullen we nog voor de zomer daar een besluit over gaan nemen. We houden jullie daar natuurlijk van op de hoogte!

Data evenementen: Onder voorbehoud

  • 17-19 september 2021
  • 13-15 mei 2022
  • 16-18 september 2022

Lidmaatschap en donaties

Tijdens de ALV hebben we even stil gestaan bij de financiële situatie van de vereniging. We staan nog steeds overeind. Dat hebben we te danken aan de gezonde financiële situatie van Keep aan het begin van 2020, maar bovenal aan de bereidheid van onze leden om tóch het lidmaatschap te betalen en daarnaast nog extra te doneren. We teren flink in op vermogen, maar dankzij jullie hebben we 2020 kunnen afsluiten met de zekerheid dat we nog niet in zwaar weer komen te zitten. 

Maar… (je voelt hem al aankomen): ook dit jaar hebben we jullie heel hard nodig. Onder andere door jullie lidmaatschap te betalen, houd je Ravenskeep overeind. Als iedereen (die die ruimte in de portemonnee heeft) die 15 euro overmaakt, dan hoeven we ons geen zorgen te maken over (bijvoorbeeld) het aanhouden van de opslagruimte en het voorfinancieren van de kosten van ons volgende evenement. 


Het lidmaatschap bedraagt € 15 en kan overgemaakt worden op:
 

NL59INGB0005175945 
tnv LRP-Vereniging Ravenskeep Adventures
ovv <je OC naam> + lidmaatschap 2020

En een extra donatie mag natuurlijk altijd 😊

Corona activiteiten

We kondigden het al aan op de ALV: er worden een aantal acties op touw gezet om het verenigingsgevoel in stand te houden en tegelijkertijd de krimpende kas van Keep nog wat te spekken. We kondigen ze vast aan:

Sponsor een lamp

Binnenkort kunnen leden van Ravenskeep een lamp sponsoren. De logistieke commissie heeft mooie, IC-proof lampen uitgezocht die onze oude (defecte) snoeren moeten vervangen. 

Deze lampen kosten 35 euro per stuk. Iedereen die een lamp sponsort kan zijn IC of OC naam op de lamp laten graveren. Zo steun je de vereniging én word je ook nog eens onsterfelijk!*

Binnenkort laten we weten hoe je jezelf voor eeuwig* op kunt laten nemen in het straatbeeld van Ravenskeep door een lamp te sponsoren. Houd je mailbox in de gaten!

*Voor de levensduur van de lamp dan….

Escape from Ravenskeep

Maar lief bestuur, ik wil niet ontsnappen aan Ravenskeep! Ik wil er juist naartoe! 

Dat snappen wij. En daarom zijn we bezig met het ontwikkelen van een Escaperoom á la Ravenskeep. Kun je toch nog éven (in gedachten) in Ravenskeep zijn, al is het maar voor een uurtje. 

Meer informatie volgt!

Verover je plekje op de begraafplaats (limited edition)

Ja. Het staat er echt.

Verschil moet er zijn, en daarom is er een heel exclusief aanbod in de maak. Voor 5 gelukkigen is er een plekje op de begraafplaats van Ravenskeep! Er zullen 5 IC grafstenen worden gemaakt, waarmee je je verloren poppetje nog een laatste eer kunt bewijzen. Dus heb jij een IC karakter verloren die je graag een laatste rustplaats wilt geven? Ding dan mee naar deze zeldzame eer! De stenen zullen per opbod worden verkocht en krijgen een vaste plek op de IC begraafplaats van Keep. 

Ook hierover hoor je later meer!

Commissies

We gaan de commissies weer nieuw leven inblazen! We starten met de propscommissie en de kledingcommissie. 

Beide commissies zullen 2-4 keer per jaar een datum prikken om props of kleding te repareren en te maken.

Meld je voor de propscommissie bij Robert: alr@ravenskeep.nl

En voor de kledingcommissie bij Karen: voorzitter@ravenskeep.nl

SLAMARRR!

(SpelLeider Ask Me Anything Ravenskeep Regelsysteem Related)

Er zijn nog maar heel weinig karakters omgezet naar het nieuwe regelsysteem. En dat is jammer, want juist nú is er tijd om dat op te pakken en je vragen aan het SL team te stellen. Dus: trek je karakter uit het stof en zet hem/haar/die om naar het nieuwe regelsysteem! Tijdens de ALV bleek dat er veel vragen waren en dat er behoefte was om even te sparren over opties bij de bouw of migratie van je karakter.Om dat te faciliteren gaan we een aantal Q&A-sessies houden op:Vrijdagavond 9 april vanaf 20:00
Zondagmiddag 11 april tussen 14:00 en 16:00Er is bij elke Q&A ruimte voor maximaal 6 deelnemers.Wil je meedoen? Geef je dan voor één van de data op bij Robert alr@ravenskeep.nl. Je krijgt dan een link voor een online vergadering toegestuurd. Welk online medium dit gaat worden krijg je te horen na aanmelding.