Teleraaf 18 september 2020

maar nog geen tijd in… 🙁

Bij deze de volgende editie van de Teleraaf, de nieuwsbrief van LRP-vereniging Ravenskeep Adventures. Lees verder voor de laatste nieuws over Ravenskeep. 

Tijd in! Dat hadden we nu allemaal willen horen

Al de hele week zien we mooie foto’s uit voorgaande jaren voorbij komen. Van opbouwhelden in alle weersomstandigheden, van spelers die bepakt en bezakt richting het terrein vertrekken, van tenten die omhoog gaan samen met ons gemoederen. Net als jullie, missen we de voorpret, maar wat we vooral missen zijn jullie! De Keepers, deze grote gekke familie die al ruim twee decennia de bossen van Nederland regelmatig onveilig maakt met roze koek, zwaardenslag, snode plannen en vunzige grappen. En die eerste bak straffe koffie op de zaterdagochtend, die zullen we morgen maar zelf moeten zetten.

Lieve Keepers, we denken aan jullie, en hopen hevig dat we elkaar snel weer mogen treffen. Op ons volgende Ravenskeep!

Gulle leden en ruime reserves

Een hartelijke dankwoord moet uitgaan naar de 71 leden die ook in 2020 hun lidmaatschap hebben betaald – en ook aan de 38 donaties die zijn binnengekomen, onder andere ook van oud-leden die al jaren niet meer op een evenement zijn geweest. Hoewel de inkomsten dit jaar alsnog niet geheel dekkend zijn voor onze vaste lasten, hebben we gelukkig een prima financiële basis om ook hier doorheen te komen. Bedankt dat jullie blijven investeren en meedenken! Zonder jullie zou dit allemaal onmogelijk zijn.

Klaar voor de migratie? Bijna!

Het nieuwe regelsysteem is volledig afgerond en wordt nu opgemaakt om gedeeld te worden via de website. De nieuwe database voor karakterbeheer die daarachter hangt is ook gereed om gevuld te worden met jullie personages. Ons SL-team is nu de laatste hand leggen aan het omrekenkader voor bestaande personages, maar over een paar weken kunnen we losgaan! Hou je mailbox in de gaten; het is bijna tijd voor de lancering 🙂

Voorlopige data in 2021

We weten allemaal nog niet wat volgend jaar gaat brengen – maar we hebben in goede hoop het terrein wel alvast gereserveerd voor zowel mei als september. En wel voor de volgende data:

28-30 mei 2021

17-19 september 2021

Daarnaast hebben we een voorlopige datum voor de ALV ingepland: zondag 28 februari 2021. Maar daarover volgt nog meer informatie zodra het vastligt.

Tot snel, en KEEP safe!

2020-09-18