Teleraaf – 29 juni 2020

Bij deze de volgende editie van de Teleraaf, de nieuwsbrief van LRP-vereniging Ravenskeep Adventures. Lees verder voor de laatste nieuws over Ravenskeep.

Bedankt

Beste spelers van Ravenskeep,

Wij als bestuur willen jullie heel erg bedanken voor alle lidmaatschapsgelden en donaties die wij hebben mogen ontvangen. Er is tot nu toe ruim €2500,- binnengekomen en daar zijn we heel erg blij mee. Onze vaste kosten zijn €3200,- per jaar. Daarbij komen dit jaar sowieso de kosten voor het bouwen van de database welke wij echt nodig hebben om met het nieuwe regelsysteem life te gaan. Blijft er natuurlijk nog steeds een gat bestaan maar dit tekort is goed op te vangen. Uiteraard blijven donaties en lidmaatschapsgelden welkom. Ik denk dat we er op deze manier met z’n allen voor gezorgd hebben dat wij komend jaar weer mooie evenementen kunnen gaan organiseren en dat we, met kleine aanpassingen, ook alle toekomstplannen zoals een veilig stroomplan kunnen verwezenlijken. Wij hopen jullie dan ook in 2021 te zien op de volgende Keep!

Met vriendelijke groet,

Maarten en het hele bestuur

Downtime spel in gang gezet

Beste Ravenskeepers,

De SL team heeft de balans opgemaakt voor het aantal geïnteresseerde spelers met betrekking tot de mogelijkheid van een Persoonlijk Downtime Avontuur. We hebben de spelers die zich hiervoor gemeld hebben, verdeeld over de diverse SL’s die deze spelers normaal gesproken ook op de evenementen onder hun hoede hebben en gaan nu met ze aan de gang. De spelers hebben ondertussen een email van mij gehad dat we met ze gaan beginnen en dat ze binnenkort een email van hun persoonlijk SL zullen gaan krijgen waarmee het persoonlijk avontuur gaat starten. We hebben een mooi klein groepje spelers en een aantal enthousiaste SL’s die daar lekker mee aan de slag gaan deze zomer.

Blijf veilig en gezond!
Michel Manschot
HSL

Lidmaatschap 2020

Zoals al bekend, zal Ravenskeep geen evenementen organiseren in 2020. Een flink aantal leden heeft aan gehoor gegeven aan ons oproep om toch je lidmaatschap te betalen, soms zelfs met een extra donatie. Heel veel dank daarvoor (jullie weten wie jullie zijn!!). Hierdoor hebben we de zekerheid dat we onze vaste kosten kunnen betalen, zonder de reservering voor investeringen zoals elektra en het jubileum aan te hoeven spreken.

We begrijpen dat niet iedereen dit kan doen. Uit eigen ervaring weet ik dat de coronacrisis je inkomsten stop kan zetten of kan minimaliseren. Maar… was je het eigenlijk wél van plan, maar ben je het gewoon vergeten of heb je het even uitgesteld… Hierbij de betaalgegevens

Het lidmaatschap bedraagt € 15 en kan overgemaakt worden op:
NL59INGB0005175945
tnv LRP-Vereniging Ravenskeep Adventures
ovv <je OC naam> + lidmaatschap 2020

Alvast hartelijk dank! 
Karen Westerduin, dankbare penningmeester van Ravenskeep

Bezoek aan de opslag

Op zaterdag 27 juni is er een kleine delegatie van het bestuur, logistiek en IC naar de opslag gegaan. De wapens zijn weer gered en de kleding is doorzocht. Wel hebben we een tas met beschimmelde handdoeken weggegooid. Een paar tassen naaiwerk en wasgoed zijn mee naar huis, en er zijn nog wat wapens eruit gehaald die opgeknapt moeten worden. 

Begin volgend jaar gaan we de kledingbakken goed uitzoeken en kijken naar wat echt nodig is en wat eventueel weg kan. En de banken en tafels moeten volgend jaar een opknapbeurt hebben.

We waren nu helaas maar met 5 man, volgende keer kunnen we hopelijk met een grotere groep aan de slag. Er waren een paar mensen die graag hadden willen helpen, maar deze datum nu niet konden.

Als je ergens tussen september en februari interesse hebt om te komen helpen in de opslag met uitzoeken, opknappen, en onderhouden, en je ons nog niet hierover gemaild of gesproken hebt sinds de ALV, zou je een mailtje kunnen sturen naar al@ravenskeep.nl? Ook dit stukje willen we graag samen met de leden oppakken.

Nee, nog geen evenement

Zoals al gemeld, is het besluit dat wij geen evenementen organiseren zolang de 1,5m maatregel er is. Dat is omdat wij het niet verantwoord vinden om de grenzen op te zoeken van wat nu kan en mag. En omdat wij van mening zijn dat we met die maatregel geen Ravenskeep-waardig evenement kunnen organiseren.

2020-06-29