Teleraaf maart 2020 – inschrijving en Corona

De inschrijving voor Call 46 staat gepland op woensdag 1 april om 20.00 uur. (Nee echt, geen grap!)  

De situatie in Nederland rond het Coronavirus is nog te onvoorspelbaar om heel ver vooruit te plannen. De hele Ravenskeep organisatie is druk bezig met voorbereidingen voor het mei-evenement, maar wij houden rekening met verschillende opties. Het bestuur, logistiek en spelleiders houden nauw contact in de komende weken.

Tot nu toe heeft het bestuur nog onvoldoende informatie om te beslissen of het evenement in mei door kan gaan i.v.m. de verspreiding van het Coronavirus. We houden echter de adviezen van het RIVM goed in de gaten en nemen onze verantwoordelijkheid als het advies negatief is.

Aankondiging nieuwe bestuursleden

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op 1 maart jl. is Remco Dik afgetreden, zoals ruim van tevoren aangekondigd, en zijn Mirthe Aalbers en Vera Groot door de aanwezige leden verkozen. Het bestuur verwelkomt onze nieuwe bestuursleden, en heeft al in een eerste vergadering mogen genieten van hun verse inzichten en energie. Op dit moment zijn deze algemene bestuursleden nog samen te bereiken via al@ravenskeep.nl; binnen een paar weken zal je daar meer over horen.

Notulen ALV: wordt vervolgd

De notulen van de ALV zullen op korte termijn beschikbaar zijn. Mocht je nu al dringende vragen hebben die niet daarop kunnen wachten, graag mailen naar secretaris@ravenskeep.nl.

Geen grap: inschrijven op 1 april!

De inschrijving voor Call 46 opent op woensdag 1 april 20.00 uur. Net als vorige keer is de inschrijving als volgt:

  1. Je checkt voor de inschrijving of je gegevens goed in het inschrijfsysteem staan: https://ravenskeep.redics.nl/events.
  2. Op woensdag 1 april om 20.00 uur opent de inschrijving en meld je je aan via het inschrijfsysteem. De volgorde van inschrijving bepaalt je plek op de lijst. Let op: deze behoud je alleen bij tijdige betaling (zie stap 3 en 4).
  3. Je betaalt NIET, maar wacht tot je een betaalverzoek hebt ontvangen van de penningmeester. 
  4. Als je binnen 48 uur na verzending van het betaalverzoek betaalt, behoud je je plek op de inschrijflijst. Zo niet, dan kom je onderaan de lijst terecht. 
  5. Je ontvangt een bevestiging van de penningmeester dat je inschrijving definitief is / je ontvangt een mail waarin staat dat je nog even op de wachtlijst staat. Deze krijg je binnen 1 maximaal 2 weken na betaling. Wacht deze rustig af!

Wil je een betalingsregeling, of zijn er bijzondere omstandigheden (zie ook het kopje ‘Corona’ hieronder), dan kun je dit tot uiterlijk 31 maart melden via: penningmeester@ravenskeep.nl

Prijzen

De prijzen voor het evenement zijn gewijzigd, met goedkeuring van de ALV. De prijzen zullen geldig zijn voor 2020, waarna er een evaluatie plaatsvindt.

Op- en Afbouw

Om de op- en afbouw te stimuleren (vooral de afbouw is ieder evenement een uitdaging!) is gekozen voor een flinke korting op de deelnameprijs. Er is een maximum van 18 op- en afbouwers. Bij meer dan 18 inschrijvingen maakt logistiek een keuze uit de inschrijvers. Logistiek is niet verplicht deze keuze toe te lichten. Mocht je van de lijst afvallen, dan neemt de penningmeester contact op om te overleggen of je je inschrijving wilt wijzigen naar speler of npc zonder korting, of dat je wellicht afziet van deelname.
Bij een te lage inschrijving van op- en/of afbouwers kan het bestuur besluiten het evenement te cancelen.

Coronavirus

Als het evenement gecanceld wordt, dan proberen we die beslissing niet later dan 2 weken voorafgaand aan het evenement te nemen. Communicatie hierover verloopt via e-mail en alle deelnemers krijgen het volledige inschrijfgeld automatisch retour. Het lidmaatschap wordt niet terugbetaald. Deze is immers voor heel 2020, en is bedoeld om de verenigingskosten te dekken die wél doorlopen.

Er bestaat natuurlijk een kans dat we korter voor het evenement moeten cancelen. Hou daarom tot vlak voor het evenement je e-mail in de gaten!

Als het evenement doorgaat, willen we er op wijzen dat iedereen op eigen risico deelneemt aan het evenement. Heb je een zwakke(re) gezondheid en kun je ernstige schade ondervinden van het oplopen van het virus, of heb je in je directe omgeving mensen die veel meer risico lopen, dan adviseren we je om niet in te schrijven, of in te schrijven met een mededeling aan de penningmeester dat je af wilt kunnen zeggen als het Coronavirus nog niet op zijn retour is.

Daarnaast vertrouwen we erop dat mensen die tot de risicogroepen behoren (griepverschijnselen, in een risicogebied geweest, etc.; zie voor de actuele adviezen de overheids-FAQ over Corona) hun verantwoordelijkheid nemen en niet naar het evenement komen.

Ingeschreven deelnemers die uitschrijven op basis van risico op besmetting met het Coronavirus krijgen altijd 100% van de deelnameprijs voor het evenement retour.

2020-03-14