Update inschrijvingen Call 45 + onderhoud

Update inschrijvingen Call 45

Hoera! We hebben genoeg NPCs kunnen inschrijven om alle spelersinschrijvingen te bevestigen. Iedereen die zich heeft ingeschreven en betaald, heeft ook een bevestiging ontvangen.

Er is in principe nog wel ruimte voor 3-5 NPCs en 5-10 spelers – en opbouwers/afbouwers zijn uiteraard altijd welkom. Als je nog niet ingeschreven bent, maar het nog wel wilt, stuur dan een mailtje naar inschrijving@ravenskeep.nl. Vanaf 19 augustus zullen we contact opnemen met deze ‘nakomertjes’!

Er komt eind augustus nog een nieuwsbrief met verdere informatie over Call 45. Heb je vragen? Voel je vrij om contact op te nemen!

Onderhoudsdag – 31 augustus

Helaas is het niet gelukt om een heel weekend in te plannen voor onderhoud. Om toch nog e.e.a. af te ronden vóór Call 45, hebben we nu een onderhoudsdag ingepland op zaterdag 31 augustus. We hebben nu 8 mensen die in principe kunnen komen helpen, maar meer is beter!

Op 31 augustus gaan we naar de Ravenskeep opslag. Het idee is om zaterdag 31 augustus van 10.00-18.00 bij de opslag te zijn, en daarna een bbq op te zetten in een park in de buurt waar dat is toegestaan – of wellicht pannekoeken eten, afhankelijk van jullie voorkeuren.

Wat gaan we verder doen:

  • afmaken markeren tenten
  • poorten nalopen repareren en evt likje verf geven.
  • de bar schuren en aflakken (dit moet wellicht wachten tot de winter)
  • straatnaam bordjes fixen
  • etc.

Als je erbij kan zijn, graag een mailtje naar logistiek@ravenskeep.nl, CC aan secretaris@ravenskeep.nl, met een vermelding van waar je het liefst bij wilt helpen, en of je evt. voedselallergieën hebt!

We gaan nog twee onderhoudsdagen plannen tussen de evenementen door; we zullen de data vermelden ná Call 45.

2019-08-08