Oproep: figuranten en opbouw/afbouw!

Call 45 gaat plaatsvinden van 20-22 september 2019 – en de inschrijvingen gaan woensdag 3 juli om 20.00 open. Dat is vanavond! Ga naar Inschrijving en zorg dat je kan inloggen.

En zoals altijd: wij zoeken opbouwers, afbouwers en figuranten! Voel jij je geroepen? Schrijf je vanavond in!

Opbouw en/of afbouw

De stad Ravenskeep en alle verdere aankleding van het evenement wordt op- en afgebouwd door een onmisbaar team van vrijwilligers. Zonder deze mensen zou het evenement plaats moeten vinden in een leeg bos zonder aankleding of gezelligheid… Voel jij je aangeroepen om onderdeel van deze gezellige ploeg harde werkers te worden, die een stad uit het niets doen oprijzen? Meld je dan vanavond aan als opbouwer en/of afbouwer bij jouw inschrijving!

  • Vroege vogels: Opbouwers kunnen evt vanaf woensdagmiddag al komen; laat ons weten of je dan al erbij bent!Woensdag steken wij de bbq aan en neemt iedereen eigen voedsel mee om erop te gooien.
  • Opbouw: donderdag 10.00 t/m vrijdag 18.30
  • Afbouw: zondag tijd-uit t/m maandagmiddag

Zondag na het evenement worden ALLE deelnemers geacht mee te doen met het afbreken van de stad en de monster tent zodat de afbouwploeg de laatste ritten zo efficiënt mogelijk kan uitvoeren – en wellicht vóór maandag 16.00 al klaar kunnen zijn.

  • Opbouw & afbouw
    Jouw voordeel: 5 euro korting op je inschrijving, een barkaart van 5 euro voor tijdens het evenement, eten tijdens de werkzaamheden (donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagavond, zondagavond, maandagochtend). 
  • Alleen opbouw
    Jouw voordeel: Eten tijdens de werkzaamheden (donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagavond) en heel veel gezelligheid.
  • Alleen afbouw
    Jouw voordeel: 5 euro korting op je inschrijving, een barkaart van 5 euro voor tijdens het evenement, eten tijdens de werkzaamheden (zondagavond, maandagochtend).

Figuranten

Over enige tijd zullen wij weer naar Ravenskeep trekken voor de wonderlijke avonturen van haar inwoners. Ravenskeep is een veelzijdige plek met een uitgebreide geschiedenis. Een geschiedenis waar ook jij deel van kan zijn! Zoals altijd zullen wij een groot deel uitmaken van de avonturen die hier worden beleefd. Ga mee en zie Ravenskeep van vele verschillende kanten: de bedelaar, de genezer, de diplomaat, de tovenaar en vele andere. Maak deel uit van de geweldige groep figuranten die Ravenskeep ziet als niemand anders.

Maak deel uit van de geweldige groep die elkaar helpt, ondersteunt en vooral het bezoek aan die geweldige stad memorabel maakt. Veelzijdig is als figuranten onze middelste naam en faam, doe jij ook mee? Meld je dan nu aan om mee te gaan in het komende fantastische verhaal dat vele mogelijke uitkomsten biedt.

2019-07-03