Kinderbeleid

Op het evenement zijn minderjarigen vanaf 7 jaar toegestaan. In principe gelden voor hen natuurlijk dezelfde speleregels als voor de overige spelers. Toch hebben we zowel voor de kinderen als voor de begeleiders en co√∂rdinatoren even alles op een rijtje gezet.

NB: Je valt tot je 18e onder dit beleid. Mocht je als minderjarige komen spelen, zonder je ouders, zullen deze wel de ouderverklaring moeten ondertekenen. Op je aanmeldformulier dien je aan te geven wie je begeleider is, de begeleider zal op zijn aanmeldformulier aan moeten geven wie hij/zij begeleid.

Voor het beleid, zie: Minderjarigen beleid

Voor de ouderverklaring, zie: Ouderverklaring

Vragen over het kinderbeleid kun je sturen naar de This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Aanvullende informatie:

Alcohol en minderjarigen

Wij willen de minderjarigen en hun begeleiders er op wijzen dat het gebruik van alcohol door minderjarigen bij wet verboden is. Wij gaan er dan ook vanuit dat de begeleider de minderjarige hier ook op wijst en er voor zorg draagt dat de minderjarige geen alcohol gebruikt.

Mocht het bestuur een minderjarige met alcohol zien dan worden zowel de minderjarige als de begeleider per direct van het terrein/evenement verwijderd. Het bestuur zal de ouder(s) of wettige voogd per direct waarschuwen. Wij verwachten dat de minderjarige door zijn ouder(s) of wettige voogd per direct (voor 22:00 uur) of de volgende ochtend (om 10:00 uur) wordt opgehaald.