Het bestuur

Het bestuur kan uit minimaal drie en maximaal zeven personen bestaan. Binnen het bestuur kennen wij de volgende rollen:

Voorzitter

Arjan Fintelman is de voorzitter van de vereniging. Arjan speelt al enige jaren met veel plezier bij Ravenskeep. Hij is te bereiken onder: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Secretaris

Esther de Wit is sinds november 2014 de secretaris van de vereniging. Esther is sinds 2014 betrokken bij de vereniging als figurant. Esther is de eerste contactpersoon voor het bestuur. Mails die niet door haar afgehandeld hoeven te worden, zal zij doorsturen naar de juiste contactpersoon. Zij is te bereiken onder: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Penningmeester

Esther Moorhoff van Tankeren is sinds februari 2015 de penningmeester van de vereniging. De penningmeester handelt ook de inschrijvingen af.
Heb je vragen van financiĆ«le aard of over deelname en inschrijvingen, dan kun je met haar contact opnemen. Ze is te bereiken onder  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Algemene bestuursleden

Hiervan kunnen er vier zijn. Deze bestuursleden helpen bij het organiseren van de evenementen. Binnen de vereniging zijn een aantal werkgroepen actief. Deze werkgroepen worden vanuit het bestuur voorgezeten. Algemeen bestuursleden vervullen deze rollen. Hierdoor ontstaat een hechte band tussen de werkgroepen en het bestuur, wat de vereniging ten goede komt. Indien er geen algemeen bestuursleden aanwezig zijn, worden de voorzittersrollen binnen de werkgroepen vervuld door de drie vaste bestuursleden.

Sebas van den Hout is als algemeen bestuurslid belast met de verantwoordelijkheid voor de logistieke zaken. Hij is voor deze zaken te bereiken onder This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Suzanne Bakker is al langer actief als vrijwilliger in het IC team. Maar sinds mei 2016 is ze hoofd SL en met de alv van feb. 2017 zit ze ook in het bestuur als algemeen bestuurslid en vervult waar mogelijk helpt hij het bestuur met algemene taken maar voornamelijk vormt Suzanne een brug tussen IC en OC. Ze is bereikbaar op This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Steef de Jong zet zich sinds februari 2015 ook in als algemeen bestuurslid voor ravenskeep hij vangt zoveel mogelijk zaken op en probeert de werkgroepen samen met Suzanne Bakker weer in te richten:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.